Bereikbaar via WhatsApp

Bereikbaar via WhatsApp

DELA

Kies voor een DELA Uitvaartzorgplan

U bent onvergetelijk, maar niet onsterfelijk. Daarom is het een goed idee om nu al eens aan later te denken.

Het is goed om nu al even stil te staan bij later. U wenst toch ook een afscheid waarbij u mooie herinneringen nalaat in plaats van financiële, administratieve en praktische beslommeringen?
We willen er zijn voor u: voor, tijdens en na de uitvaart. Een mooi, sereen en gepersonaliseerd afscheid zonder zorgen dankzij de meest complete uitvaartverzekering op de markt van DELA.

Wat kost een uitvaart?

Een gemiddelde begrafenis of crematie bij een overlijden kost vandaag in België al snel € 5.000 volgens een onderzoek van Test Aankoop in oktober 2018. De koffietafel, de grafsteen en de concessie zijn hier niet inbegrepen omdat deze sterk verschillen afhankelijk van uw wensen of die van uw nabestaanden. Wilt u een persoonlijk afscheid met speciale wensen, dan kan dit bedrag dus aanzienlijk oplopen. Hoeveel denkt u dat een uitvaart naar uw wensen zal kosten?

DELA betaalt de uitvaart

Het DELA Uitvaartzorgplan zorgt voor de betaling van de uitvaartkosten ter waarde van het verzekerd kapitaal. Een mooi gebaar aan uw nabestaanden.
U kiest zelf het vrij te verzekeren bedrag tussen € 2.500 en € 10.000. Kost uw uitvaart minder? Dan betaalt DELA het saldo aan de begunstigden in de polis.
U bent direct verzekerd voor het hele bedrag vanaf de eerste premiebetaling. U bent dus levenslang verzekerd maar betaalt niet levenslang.

Vul alle velden zo correct mogelijk in en u krijgt van ons advies op maat.
Mochten er nog vragen zijn. Twijfel dan niet en laat het ons weten via 0474 07 57 30 of info@verzekeringspuzzel.be
WhatsApp chat