Bereikbaar via WhatsApp

Bereikbaar via WhatsApp

Kind sparen

Bouw aan de toekomst van uw (klein)kinderen

We willen allemaal het beste voor onze (klein)kinderen en dromen mee over hun toekomst, hun studies, hun ambities … Om hen te helpen deze dromen waar te maken, geeft u hen best nu al een duwtje in de rug. Hoe? Met kinder sparen.

Waarom sparen voor uw (klein)kinderen bij P&V?

U spaart op uw eigen tempo, vanaf 25 euro per maand

U spaart volgens uw eigen profiel. Kies tussen een formule met gewaarborgd rendement, een spaarplan in een fonds of een combinatie van de twee.

U behoudt de controle. U kiest de rechtstreekse begunstigde van het kapitaal en het moment waarop het kapitaal aan uw (klein)kind wordt uitgekeerd.

U kunt kiezen uit twee aanvullende waarborgen die uw spaarplan beveiligen bij overlijden of arbeidsongeschiktheid.

Elke persoon is uniek en heeft zijn eigen beleggersprofiel.

Bij P&V maakt het niet uit of u voorzichtig bent aangelegd, best wel wat risico wilt nemen, op een hoger rendement mikt of rendement en veiligheid even belangrijk vindt. Wij houden daar rekening mee en hebben een passende oplossing voor elk beleggersprofiel*.

U kunt kiezen uit:

Een tak 21-formule die uw kapitaal beschermt met een gewaarborgde rentevoet, eventueel aangevuld met een winstdeelname

Een tak 23-formule die u de mogelijkheid biedt een hoger rendement te behalen.. In dat geval kiest u voor één van onze vijf fondsen;

Een formule waarmee u tak 21 en 23 combineert.

*U kunt uw spaarstrategie op elk moment bijsturen. Dat gebeurt altijd op basis van een analyse met uw P&V-adviseur en in functie van de evolutie van uw beleggersprofiel.

WhatsApp chat