Bereikbaar via WhatsApp

Bereikbaar via WhatsApp

Vrij sparen

Uw vrij sparen

Met het nieuwe vrij sparen van P&V opent u een nieuwe spaarrekening of beleggingsrekening om uw dromen te verwezenlijken. Aan de hand aan de hand van uw persoonlijk profiel en wensen bepalen we samen wat voor u de beste opties zijn. Het vrij sparen is het betere alternatief voor uw spaarrekening.

Daarnaast is het ook mogelijk om via het vrij sparen aan successieplanning te doen voor uw nabestaanden en zo de erfbelasting te verlagen voor hun.

Maak een afspraak met een van onze verzekeringsspecialisten om alle mogelijkheden te bespreken. Dit kan bij ons op kantoor bij u thuis of zelfs van op veilige afstand digitaal via Skype of MS Teams.

Elke persoon is uniek en heeft zijn eigen beleggersprofiel.

Bij P&V maakt het niet uit of u voorzichtig bent aangelegd, best wel wat risico wilt nemen, op een hoger rendement mikt of rendement en veiligheid even belangrijk vindt. Wij houden daar rekening mee en hebben een passende oplossing voor elk beleggersprofiel*.

U kunt kiezen uit:

Een tak 21-formule die uw kapitaal beschermt met een gewaarborgde rentevoet, eventueel aangevuld met een winstdeelname

Een tak 23-formule die u de mogelijkheid biedt een hoger rendement te behalen.. In dat geval kiest u voor één van onze vijf fondsen;

Een formule waarmee u tak 21 en 23 combineert.

*U kunt uw spaarstrategie op elk moment bijsturen. Dat gebeurt altijd op basis van een analyse met uw P&V-adviseur en in functie van de evolutie van uw beleggersprofiel.

WhatsApp chat