Bereikbaar via WhatsApp

Bereikbaar via WhatsApp

Nieuwe verzekering afsluiten particulieren

Op zoek naar uw nieuwe verzekering?

Bij ons kunt u snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw verzekeringen. Ontdek hieronder waarmee wij u verder kunnen helpen. We hebben voor u onze verzekeringen in 4 categorieën onderverdeeld namelijk Dagelijks levenSparen en BeleggenGezondheid en Overlijden.

Mochten er vragen zijn dan helpen onze Verzekeringspuzzel specialisten u graag verder.

U kunt ons bereiken via mail, whatsapp of op 03 722 17 36.

Dagelijks leven

familie aan het wandelen met een gerust gevoel omdat ze een Familiale verzekering verzekeringspuzzel hebben

Familiale verzekering

Verzeker u tegen de financiële gevolgen van een ongeluk. Wereldwijd en inclusief rechtsbijstand. De familiale verzekering is onmisbaar voor u en uw gezin.

Interieur dat verzekerd is met een Brandverzekering van de verzekeringspuzzel

Brandverzekering

Uniek bij P&V: na schade aan uw woning kiest u zelf de oplossing. U herstelt de schade zelf en wordt daarvoor vergoed. Of u doet een beroep op een van onze herstellers.

Opa en kleinkind spelen basketbal. Een ongeval zit in een klein hoekje ben goed verzekerd met de ongevallenverzekering verzekeringspuzzel

Ongevallenverzekering

Een ongelukje in uw vrije tijd? Bescherm uzelf en uw gezin en maak u geen zorgen over de medische kosten of het inkomensverlies.

Het symbool van de rechtspraak voor de Rechtsbijstandverzekering verzekeringspuzzel

Rechtsbijstandverzekering

Ongevallen, misverstanden, geschillen … Een goede rechtsbijstandverzekering kan u uit de nood helpen bij onverwachte voorvallen.

Fietsverzekering

Met een stadsfiets, elektrische fiets, mountainbike of ander zacht vervoermiddel verplaatst u zich gezond en snel, zowel in de stad als op het platteland. En goed verzekerd!

Scooter of motorverzekering

Nieuw of tweedehands: uw tweewieler geeft u een gevoel van vrijheid. Combineer een motorverzekering met een autoverzekering en geniet tot 70% korting.

Zwarte auto geparkeerd in mooi landschap en is goed verzekerd door de Autoverzekering van de verzekeringspuzzel

Autoverzekering

Is uw auto gloednieuw of tweedehands? Heeft hij een elektrische of een gewone verbrandingsmotor? Het maakt allemaal niet uit. Vindt de verzekering die bij u past. Ontdek nu onze formules nieuwe auto, tweedehandswagen, nieuwe elektrische auto, elektrische tweedehandswagen en jonge bestuurders.

Mobilhomeverzekering

Waar u ook gaat, reis met een gerust hart. Wij verzekeren uw mobilhome in België en de rest van de wereld.

Sparen en Beleggen

Pensioensparen

Uw wettelijk pensioen volstaat niet om uw levensstandaard te behouden als u met pensioen gaat. Begin daarom nu al te sparen voor een comfortabele oude dag! Wij bieden u pensioenspaarformule op uw maat. En u krijgt er een mooi belastingvoordeel bovenop!

Langetermijnsparen

Uw wettelijk pensioen volstaat niet om uw levensstandaard te behouden als u met pensioen gaat. Begin daarom nu al te sparen voor een comfortabele oude dag! Met ons Langetermijnsparen bouwt u een aanvullend pensioenkapitaal op en geniet u vandaag van een belastingvoordeel dat u kunt combineren met de belastingvermindering die u voor uw pensioensparen krijgt .

Vrij sparen

U geniet met pensioensparen en langetermijnsparen al van een maximaal fiscaal voordeel, maar u wilt ook de rest van uw spaargeld optimaal laten renderen? Dan is vrij sparen voor u een goede oplossing! U kunt al vrij sparen vanaf €25,- per maand.

Kind sparen

We willen allemaal het beste voor onze (klein)kinderen en dromen mee over hun toekomst, hun studies, hun ambities … Om hen te helpen deze dromen waar te maken, geeft u hen best nu al een duwtje in de rug. Dit kan al vanaf €25,- per maand.

Gezondheid

DKV Hospitalisatieverzekering

Kiezen voor een hospitalisatieverzekering van DKV is kiezen voor gemoedsrust De beste bescherming genieten en tegelijkertijd ook je financiële risico’s beperken en dit alles binnen je budget, dat is mogelijk! Dankzij een van onze DKV hospitalisatieverzekeringen.

DKV Tandverzekering

Een mooi en verzorgd gebit is belangrijk voor je gezondheid en je zelfvertrouwen. Maar het onderhoud ervan is vaak een grote hap uit je budget omdat sommige behandelingen veel kunnen kosten. De oplossing? Een tandverzekering.

Overlijden

DELA uitvaartzorgplan

U bent onvergetelijk, maar niet onsterfelijk. Daarom is het een goed idee om nu al eens aan later te denken. Het DELA Uitvaartzorgplan biedt u nabestaandenzorg, financiële gemoedsrust, bijstand en advies.

WhatsApp chat