Bereikbaar via WhatsApp

Bereikbaar via WhatsApp

Onze aanpak voor uw

verzekeringscheck

stapel verzekeringspapieren waar niemand aan uit kan wij helpen uw verzekeringen op orde te brengenStart hier
Help!

Hoe ben ik verzekerd?

Hoe ben ik nu verzekerd?

Iedere gezinssituatie heeft een specifieke verzekeringsbehoefte die constant verandert. Door veranderingen in de persoonlijke situatie vinden er vaak wijzigingen plaats in de afgesloten verzekeringspolissen. Het is hierbij mogelijk dat het geheel aan polissen niet meer mooi aansluit of zelfs overlapt. Hierdoor kan het zijn dat u te veel of te weinig waarborgen heeft en hiervoor eventueel te veel premie betaalt. Er ontstaat zo een grote verzekeringspuzzel die opgelost dient te worden.

Het merendeel van de Belgen weet niet waarvoor hij nu exact allemaal verzekerd is. Door een combinatie van polissen bij een maatschappij (of verschillende maatschappijen) is het moeilijk om een beeld te krijgen of het geheel aan polissen nu aansluit of niet. Ze geven onder andere ook aan onwetend te zijn over welke waarborgen wel of niet in het contract zitten. Kleine lettertjes en uitsluitingen kunnen daarbij steeds zorgen voor onaangename financiële verrassingen.

Ben ik onderverzekerd of oververzekerd?

Onze verzekeringsspecialisten helpen u graag verder om een volledig beeld te krijgen van het geheel aan polissen. Uw verzekeringspolissen vormen als het ware de puzzelstukken die wij naadloos in elkaar willen doen passen. In meer dan de helft van de onderzoeken komen wij situaties tegen waarbij er sprake is van onder- of oververzekering. Door middel van onze kennis en ervaring filteren we dit er eenvoudig uit.

Wij kijken na of u op de meest complete, correcte en transparante manier verzekerd bent. U krijgt hierbij van ons steeds feedback. Als u reeds perfect verzekerd bent, dan brengen wij u graag het goede nieuws. Als ons onderzoek heeft uitgewezen dat er optimalisaties mogelijk zijn, dan maken we graag verder tijd om dit met u te bespreken.

Ook benieuwd welke oplossing wij kunnen bieden voor uw verzekeringspuzzel?
Stuur ons eenvoudig uw verzekeringspolissen door en ons team van verzekeringsspecialisten bekijkt dit voor u. Ontdek hieronder hoe het in zijn werk gaat!

Ontdek in 4 stappen hoe uw
verzekeringspuzzel eruit ziet!

Mevrouw op de website van de Verzekeringspuzzel.be voor haar verzekeringscheck stap 1 voor het starten van uw verzekeringscheck doorsturen van uw verzekeringen

Stap 1: Doorsturen polissen

Scan uw verzekeringspolissen of maak er duidelijke foto’s van. Upload ze vervolgens via de uploadpagina of stuur de foto’s via WhatsApp naar ons door.

Meneer die belt naar de Verzekeringspuzzel.be in stap 2 om aanvullende informatie te geven over zijn verzekeringen zodat zijn verzekeringscheck volledig is

Stap 2: Bijkomende vragen

Aan de hand van uw doorgestuurde polissen kijken wij na hoe u verzekerd bent. Wij zullen hierbij contact met u opnemen om een volledig beeld te krijgen van uw persoonlijke situatie en behoeften. U kan altijd aangeven of u het liefst telefonisch of via mail gecontacteerd wordt.

Bespreken het resultaat van de verzekeringscheck van verzekeringspuzzel.be tijdens een afaspraak de hand van de doorgestuurde verzekeringen

Stap 3: Afspraak

Wij kijken na waar er ruimte is voor verbetering en gaan hierbij op zoek naar een voordeliger alternatief of meer uitgebreide waarborgen voor dezelfde premies. Na onze zoektocht ontvangt u steeds onze feedback hierover. Als u reeds perfect verzekerd bent, dan brengen wij u graag het goede nieuws. Als ons onderzoek heeft uitgewezen dat er optimalisaties mogelijk zijn, dan plannen we een afspraak in om dit met u te bespreken.

Opvolging van al uw verzekeringen tijdens een gesprek met een verzekeringsspecialist van de verzekeringspuzzel Stap 4 - opvolging verzekeringspuzzel

Stap 4: Opvolging

Hierna stopt onze service echter niet. Ons team volgt jaarlijks nog op of u nog steeds accuraat verzekerd bent en of uw verzekeringsbehoeften nog steeds overeenkomen met uw verzekeringssituatie.

Bij eventuele wijzigingen in uw persoonlijke situatie kan u uiteraard ook steeds bij ons terecht voor een nieuwe doorlichting. Wij blijven uw vast aanspreekpunt voor alle verzekeringsvragen en -problemen. Wij staan steeds voor u klaar om uw verzekeringspuzzel op te lossen!

WhatsApp chat