Bereikbaar via WhatsApp

Bereikbaar via WhatsApp

ZELFSTANDIGEN & KMO

Onder constructie!

Heeft u een vraag voor één van onze verzekeringsspecialisten of wilt u graag eens al uw verzekeringen met ons overlopen?

Plan dan zeker een afspraak in via onze online agenda of vul het contactformulier in. Zo kan u door ons verder geholpen worden tijdens een telefoon- of videogesprek, zonder u te verplaatsen en vanop veilige afstand.

Oplossingen voor KMO’s en zelfstandigen.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

Bij ons kunt u snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw verzekeringen. Ontdek hieronder waarmee wij u verder kunnen helpen. We hebben voor u onze verzekeringen in 6 categorieën onderverdeeld namelijk Elke onderneming eigendommen zaakvoerder Rechtsbijstand werknemers specifieke sectoren

Mochten er vragen zijn dan helpen onze Verzekeringspuzzel specialisten u graag verder.

U kunt ons bereiken via mailwhatsapp of op 03 722 17 36.

Verzekeringen voor elke onderneming

Aansprakelijkheid

U hebt een bedrijf of bent zelfstandige. U werkt hard en bent de hele dag in de weer voor uw klanten. Samen met uw werknemers of in uw eentje. Maar soms loopt er iets mis. Zoals een steen die tijdens bouwwerkzaamheden op het hoofd van een toevallige voorbijganger valt. Of een klant die in uw winkel of kantoor over een loshangende kabel struikelt.

Arbeidsongeval - arbeidsongevallenverzekering verzekeringspuzzel

Arbeidsongevallen

U moet een arbeidsongevallenverzekering afsluiten als u personeel tewerkstelt. Deze verzekering komt tussen bij ongevallen van uw personeel tijdens het werk, en op de weg van en naar het werk. Zowel de lichamelijke schade als de medische kosten zijn gedekt.

Verzekeringen voor uw eigendommen

Machinebreuk

Bescherm uw professioneel materieel met de verzekering machinebreuk. Of u nu zelfstandige, KMO of start-up bent voor de werking van uw zaak is het vaak nodig dat u machines koopt. De machinebreukverzekering is niet verplicht, maar beschermt uw investering en uw productie als er een machine stukgaat. De dekking van uw brandverzekering is namelijk vaak onvoldoende.

Verzekeringen voor de zaakvoerder

Directiecomité raad van bestuur

Bestuurdersaansprakelijkheid

Bla bla bla

Gewaarborgd inkomen

Tijdelijke arbeidsongeschiktheid overkomt u. En dan wordt u ook nog eens financieel gestraft, want een sociale uitkering bedraagt maar 980 à 1280 euro. Met een gewaarborgd inkomen vermijdt u inkomensverlies.

Hospitalisatie verzekering voor personeel

Hospitalisatieverzekering

Bla bla bla.

VAPZ

Spaar voor een Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) en recupereer tot 63% van uw premie via de fiscale en sociale voordelen.

Individuele Pensioentoezegging – IPT

Laat uw vennootschap sparen voor uw pensioen en bescherm uw gezin bij uw overlijden en/of arbeidsongeschiktheid. De premies voor uw IPT zijn aftrekbaar als beroepskosten.

Pensioenovereenkomst voor Zelfstandigen – POZ

Bent u een zelfstandige zonder vennootschap? Dankzij de Pensioenovereenkomst voor Zelfstandigen (POZ) kunt u nu, bovenop uw VAPZ, een extra pensioenkapitaal opbouwen op een fiscaal voordelige manier.

Rechtsbijstandverzekering

Voordelen voor de werknemers

Hospitalisatie verzekering voor personeel

Hospitalisatieverzekering

Bla bla bla.

Verzekeringen voor specifieke sectoren

WhatsApp chat